Tilskud

Behandling såvel som træning kan foregå uden henvisning fra egen læge.

Klinikken har ingen overenskomst med sygesikringen, men den private sygeforsikring "sygeforsikring danmark" giver tilskud til behandling og relevant træning.
Klinikkens journalsystem indrapporterer, med dit tilsagn, til "sygeforsikringen danmark".

Sygesikring _logo

Du kan forvente følgende tilskud fra "sygeforsikringen danmark":

  • Første konsultation: 133,-
  • Efterfølgende normalbehandling: 88,-

Flere private sundhedsforsikringer giver mulighed for hel eller delvis dækket behandling. Kontakt din forsikring før bookning af behandling og hør om de har fritvalgsordning.

Henvisning
Har du gennem din læge eller hospital fået henvisning til fysioterapi kan du vælge frit blandt klinikker. De fleste læger og hospitaler sender henvisningen elektronisk og når du henvender dig til klinikken kan henvisningen hentes ved oplysning af dit cpr nummer.

Er det første gang du skal til fysioterapeut - skal du være bekendt med at der er for en #51 henvisning (de almindelige) er egenbetaling. Vælger du en fysioterapeut der har aftale med den offentlige sygesikring (ydernummer), vil der være et tilskud til din egenbetaling. 
Fysioterapeuter uden for offentlig sygesikring tilbyder ofte en længere behandlingstid og nogle har specialiseret sig inden for et område.
Er du blevet henvist med en #62 er du vederlagsfri - her dækker den offentlige sygesikring din behandling. Vælger du en fysioteraput uden ydernummer, er der egenbetaling da fysioteraputen ikke modtager refusion fra den offentlige sygesikring.

Pr. 1/1 2016 skal der ikke længere bruges lægehenvisning ved indberetning til "sygeforsikringen Danmark". Der skal dog stadig bruges henvisning, hvis du gør brug af en sundhedsforsikringer. 

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

FreDagsTip

YouTube GYM

Livestream GYM

Outdoor GYM

Gys og Gus

Sauna Salus