Anbefalinger   anbefaling og tilbagemeldinger

Intet er bedre end de anbefalinger man kan få af tilfredse klienter og kursister.

Min tak og tanker går retur til følgende:

 Klienter

 • Lilian. Amager, marts 2019
  Jeg vil lige fortælle dig, at jeg har været hos øjenlægen i dag til kontrol.
  For 1/2 år siden fortalte jeg øjenlægen, at jeg lavede øjenøvelser, for at jeg håbede, at mit dovne øje, kunne blive lidt bedre. Han fortalte, at det skulle være gjort inden jeg var 7 år, og det ville ikke hjælpe.
  I dag til synstesten, kunne jeg skimte bogstavet N, før kunne jeg slet ikke se noget.
  Så jeg blev bare så glad, at øvelserne som du fortalte på La Santa, har jeg gjort  hver morgen siden, og så spiser jeg blåbær hver morgen.
  Så stort tak til dig.

 • Connie. Amager, februar 2019
  Vil lige prale lidt. Jeg er glevet gåafhængig - mit knæ er blevet så stærkt af din træning og min viljestyrke. Jeg har gået 17.000/16.000 og 19.000 skridt på tre dage på Madeira. Træning, træning og atter træning har forårsaget at mit knæ ikke låser mere fordi min krop har "lært" hvordan jeg skal gå og styrke det så led og muskler holder knæet stabilt. Jeg er kisteglad og siger sig tak. 1 Ipren til morgenmad og så afsted. Jeg har så meget styrke i låret, så jeg belaster mindre. Lidt problemer når jeg går nedad. Men ellers hurra og tak.

 • Anni. Amager, december 2018
  "At være til træning hos Charlotte er som at få et skud nyt livsmod og personlig energi. Selv på tunge og trætte dage glæder jeg mig til at skulle til Charlottes timer. Charlotte har en personlig udstråling, der er helt speciel. Hun udstråler altid glæde, gå-på-mod og energi. Hendes evne til at give dette videre til os er enorm. Hendes faglige kompetence er stor og hendes evne til at formidle den til os er en gave.  Denne evne til formidling giver en forståelse for kroppen, dens funktioner og sammenhænge, der gør, at motivationen til øvelserne er stor.  Programmet for timerne varierer og udfordrer os forskelligt, og vi har det altid sjov. Der er også plads og tid til et lille personligt råd og vejledning. Jeg går altid fra timerne med Charlotte opfyldt både fysisk og mentalt - og det vil være meget svært for mig at skulle undvære."

  Dette er et indlæg, jeg skrev i 2012 og som idag er mere aktuel end nogensinde !!! Dengang gik jeg til Cardio-Pilates og Step, idag går jeg til Senior-Træning og har været i klinikken Feetback til behandling, deltaget i Events og Workshops. Den stadige uddannelse og udvikling Charlotte er i og formidler til os, inspirer og motiverer mig helt utroligt. Idag er det Funktionel Træning og vi arbejder  med Z-health og træner hjerne- og nervesystemer, og jeg har fået en helt ny forståelse af kroppen og dens funktioner. Vi danser, lærer trin og koordination, som på en GLÆDESFYLDT måde udfordrer mig. 
  Jeg lærer nyt og udfordres hvergang jeg er sammen med Charlotte, og der er altid små opgaver/lektier at tage med hjem og arbejde videre med.
  Og så er jeg vild med Charlottes slogan: "Move better - Live better, Move more - Live more. ALE burde prøve det!!!

 • Grete. Sundby, marts 2017
  Tak for sidste konsultation, som har være helt og aldeles virkningsfuld - det var bare fantastisk! Fx klarede jeg en lang bustur i lørdags inkl ca 17.000 skridt. 

 • Irene. Tårnby, august 2016
  Tusind tak for din lynhurtige "ekspedition", i form af en komplet beskrivelse af de øvelser vi fokuserede på i går.
  Du kan nærmest se igennem dine patienter, Charlotte! Den evne er selvfølgelig ikke kommet af sig selv og der er ingen tvivl om at du har arbejdet ihærdigt på at blive så dygtig som du er.

 • Jeppe. Islands Brygge, april 2015
  Tak for den gode træning. Jeg er meget imponeret over hvor langt man kan komme på tre konsultationer. Jeg lover at anbefale dig til alle :-)

 • Ditlev. Islands Brygge, april 2014
  Meget dejlig behandling og atmosfære - jeg anbefaler gerne videre.

 • Henning. Greve, april 2013
  Tak for udbytterig instruktion i dag - fremragende!
  Jeg er vildt imponeret over det vedhæftet program - det ser virkeligt super prof ud. Håber jeg kommer i topform - min fremskredne alder taget i betragtning.
 • Willy. Sundby, marts 2013
  Tak er kun et fattigt ord, men det er det eneste jeg har. Jeg er meget taknemlig for den genoptræningsplan du har sendt og starter på den i morgen. Endnu engang tak for din hjælp.

 • Lis. Sundby, marts 2013
  Tak for samtale og træningsprogram vedr. træning til ski, hærvejsmarch og løb. Jeg har allerede taget det til mig, og synes at det har hjulpet, og er ikke så stiv i mine ben efter en omgang med øvelserne. Rigtigt dejligt.

 • Kenneth. Sundby, februar 2013
  Tusind tak for en HELT fantastisk sublim behandling.
  Du skal vide at jeg har kun ros for din yderst professionelle tilgang til mine "ryg-udfordringer", og det fremsendte program er bare i verdensklasse. Jeg tror jeg endelig har fundet kvinden i mit liv til behandling af mine skavanker.
 • Liselotte. Sundby, september 2012:
  Har du lyst eller brug for at blive klogere på din krops signaler og ressurcer? Brug for at slippe af med muskelspændinger og smerter? Lyst til en anderledes,kropsintelligent, udfordrende og sjov træning?
  Gennem Charlotte har jeg lært, hvordan jeg skal læse  og respektere min krops signaler og gennem målrettet og fokuseret træning er jeg nu i dag fri for alle smerterne og spændinger i min krop. Charlottes træning, viden og kvalifikationer er helt unikke og giver brugbar, intelligent og sjov træning.
  Rigtig god fornøjelse - du vil nyde hvert sekund.
 • Gitte. Amager, september 2012:
  Siden oktober måned 2008 og frem til i dag, har jeg haft Charlotte Ringbæk som instruktør på flere varianter af holdtræning i Fysiq. Herunder bl.a. Pilates, Step samt Puls & Styrke. Jeg har altid glædet mig til timerne med Charlotte. Der er en god stemning på hendes hold og man kan mærke, at hun ved hvad hun taler om, når man bliver bedt om, at gøre sådan og sådan fordi dette er den korrekte måde i forhold til muskler, led og holdning. Derudover er der er et super flow i timerne, og hun er aldrig i tvivl om hvad der kommer næst - ingen slinger i valsen. God koreografi i cardio timerne. Kort sagt, timerne med Charlotte går super stærkt, fordi man er i godt selskab og fordi man bestemt ikke keder sig! Derudover er hun en inspiration for os andre der træner hos hende. Os der gerne vil være lidt mere veltrænede - i lidt bedre kondi samt lidt mere smidig.
  Jeg kan kun give Charlotte den bedste anbefaling med på vejen, og ønske at vi kan beholde dig lidt endnu på nogle hold i Fysiq.
 • Gitte. Amager, september 2012:
  Jeg har gået til Pilates hos Charlotte i adskillige år, og jeg kan på det varmeste anbefale at deltage på hendes hold. Charlotte er en fantastisk god instruktør og et meget engageret menneske. Under hele Pilates timen vejleder hun deltagerne til at gøre øvelserne korrekt. Samtidig har Charlotte evnen til at have et øje på os alle, så vi ikke begår fejl.
  Jeg føler altid, at de programmer/øvelser som Charlotte sammensætter fra gang til gang, lige præcist er dedikeret til mig. Jeg har det bare altid så godt når jeg går fra hendes timer. Min krop er genfødt på ny.
  Jeg er også så heldig at have Charlotte som fysioterapeut og hun behandler ikke kun den/de ømme punkter, men giver mig hjemmeøvelser som afhjælper de problemer jeg har.
  Jeg kan derfor give Charlotte mine bedste og varmeste anbefalinger. 
 • Birgitte. Solrød Strand, september 2012:
  Jeg vil give min varmeste anbefaling til Charlotte som fysioterapeut og behandler. Jeg har efter en knæoperation haft brug for fysioterapi gennem en periode, og valgte en lokal klinik nær min bopæl. Undervejs i forløbet fik jeg supplerende behandling hos Charlotte på Amager, og det var hver gang her, jeg oplevede markante fremskridt. Hun evner i den grad, at sætte sig ind i din situation/tilstand, og finde den bedste behandling og de mest effektive øvelser og hele tiden "være på" for at se dig opnå fremskridt og resultater. Der var 30 km til behandling, men det var turen værd. Hver gang. Samtidig er hun utrolig god til at formidle og forklare om formål og reaktion på øvelserne, så man er bedre rustet til at følge op på træningen hjemme hos sig selv.
 • Jørgen. Amager, september 2012:
  Jeg vil med glæde give dig mine varmeste anbefalinger som instruktør. Først i utallige år på aerobic og kreativ motion på aftenskole. De seneste par år som instruktør på pilates, step og andre former for motion i Fysiq.  Altid fuld af energi og smil. Altid hjælpsom både overfor gamle og nye elever, så man føler sig velkommen med det samme. Man glæder sig altid til dine hold. Der er nok mange grunde til, at der ofte er venteliste til dine hold.
 • Anni. Amager, september 2012:
  At være til træning hos Charlotte er som at få et skud nyt livsmod og personlig energi. Selv på tunge og trætte dage glæder jeg mig til at skulle til Charlottes timer.
  Charlotte har en personlig udstråling, der er helt speciel. Hun udstråler altid glæde, gå-på-mod og energi. Hendes evne til at give dette videre til os er enorm. Hendes faglige kompetence er stor og hendes evne til at formidle den til os er en gave.  Denne evne til formidling giver en forståelse for kroppen, dens funktioner og sammenhænge, der gør, at motivationen til øvelserne er stor.  Programmet for timerne varierer og udfordrer os forskelligt, og vi har det altid sjov.
  Der er også plads og tid til et lille personligt råd og vejledning.
  Jeg går altid fra timerne med Charlotte opfyldt både fysisk og mentalt - og det vil være meget svært for mig at skulle undvære.
 • Susanne K Kristensen. Amager, september 2012:
  Som flerårig klient og elev hos Charlotte Ringbæk via FYSIQ, kan jeg varmt anbefale, at benytte hende som terapeut/behandler og vejleder. Charlotte demonstrerer tydeligt sine kompetencer som fysioterapeut. Hun ved hvad hun taler om og virker lyttende overfor klientens (mine) problematikker. Behandlingen bliver lagt derefter og det virker!
  I pilatesundervisning virker Charlotte altid inspirerende og med en energisk tilgang til hele holdet. Charlotte brænder for sit fag og for at hjælpe mennesker videre med deres fysiologiske skavanker - og det kan hun!
 • Pia. Dragør, september 2012:
  Jeg går i fitness center 3-4 gange om ugen og Charlottes træning sætter jeg meget stor pris på. 
  Der er fuld power i Charlottes timer og det er altid varieret træning. Samtidig har hun tid til at følge med i de forskellige personers skavanker og give gode råd. Charlotte får min fulde anbefaling.
 • Birthe. Kastrup, september 2012:
  I ca. 2 år har jeg trænet i Fysiq på Engvej. Mine første timer i Fysiq var holdtræning med Charlotte - som var pilates. Senere  blev det til cardio pilates, puls og styrke, godmorgen motion, step og reformer pilates. Uanset hvilket tidspunkt på dagen  man har Charlotte som instruktør - ja - så bliver man  bare så glad og ivrig for at komme igang når hun træder  ind i træningslokalet. Der spredes en dejlig glæde ved at træne i Charlottes timer og jeg kan simpelthen ikke give  nok at gode anbefalinger. Held og lykke i FeetBack og tak fordi du bliver nogle timer i Fysiq, det er vi mange der er glade for.
 • Mona. Kastrup, september 2012:
  Siden Januar 2009, har jeg haft Charlotte Ringbæk som instruktør til holdtræning i fysiq.  Vi har trænet puls og styrke, og Pilates,og det har været super godt. Der er en rigtig god  stemning og energi på holdet, og Charlotte underviser på en helt fantastisk måde - så man føler  sig rigtig godt tilpas, og har man spørgsmål om noget, er hun meget indlevende og forstående,  så man får altid meget ud af træningen. Timerne med Charlotte går rigtig stærkt, fordi man  er i godt selskab, koreografien er super, alt er så velforberedt.
  Jeg kan kun give Charlotte den bedste anbefaling med på vejen, men håber at vi kan  beholde dig lidt endnu i Fysiq.

 

Kursister

 • Tilbagemelding fra Graviditet & efterfødsel workshop, ved Bodyseed, maj 2013:
  • Tak for en rigtig god workshop for gravide i dag! Sikke en masse dejlige kvinder og spændende inspiration.
  • Dygtig og inspirerende - 150 % indfriet forventninger.
  • Indfriet forventningerne til UG, dygtig og kompetent.
  • Fantastisk formidler og inspirerende underviser. Fedt med fokus på teori, flot og lækkert kompendium
  • Charlotte er super. Hun formår at forenkle komplicerede principper. Meget inspirerende og fagligt dygtig. Har fået en masse med og er inspireret til at lave træning for gravide.
  • Super super! Man kan mærke hun brænder for det hun laver og ved så meget. Jeg har nu en meget bedre fornemmelse for at kunne vejlede.

 • Tilbagemeldinger fra Puls & styrke workshop, ved Bodyseed, april 2013:
  • Tak for en fantastisk workshop i dag - kan se hvor du har noget af din inspiration fra, super sej kvinde Charlotte Ringbæk! 
  • Jeg har fået inspiration til min undervisning. Jeg har hold imorgen tidlig hvor flere af øvelserne kan bruges!
  • Tak for en fantastisk dag - skønt med god inspiration!!!
  • Stor erfaring, viden om teknik, krop og styrke. Dejligt med det lille kompendium.
  • Havde forventninger om at få nytænkende inspiration - de blev godt indfriet. Instruktøren var super god.

 • Tilbagemeldinger fra Better Moves workshop, AOF-Amager , marts 2013:
  • Meget inspirerende
  • Super godt og lærerigt
  • Dejligt med input som kan anvendes til det som jeg arbejder med i forvejen
  • Super
  • Super interessant
  • Medrivende
  • Dejlig formiddag/eftermiddag
  • Super godt!
  • Super spændende! Kunne bruge hele dagen
  • Dejlig energi og gejst. Stor praksis viden. Jeg nyder din lyst til at lære fra dig, Tak!
  • Det var superspændende og godt
  • Dit engagement er dejligt inspirerende!
  • Velformuleret og god til at forklare. Meget spændende emne
 • Tilbagemeldinger fra Pilates-workshop, Fitness World, marts 2013:
  • Super kompetent - gode overvejelse
  • Helt fantastisk! Faglig kompetent, god energi, inspirerende og fedt at blive udfordret på nye måder.
  • Virkelig spændende med endnu mere bevægelse. Inspirerende! En rigtig godt sammensat workshop - vi mødes helt sikkert igen!
  • Tusind tak - meget inspirerende time....
  • Super - meget kompetent og overbevisende
  • Super dygtig og god energi, fantastisk flow og god inspiration
  • Dygtig og sød - umiddelbart højt niveau, men meget implementerbart
  • Dejlig eftermiddag - går herfra med masser af inspiration
  • God energi
  • Rigtig mange fine og nye øvelser - masser af inspiration. Fedt!
  • Super input og rigtig sjovt. Fedt med højt tempo
  • Du er inspirerende - jeg har lyst til at deltage på dine timer
  • Tak for i dag - det var virkelig et HIT
  • Dejligt med god inspiration
  • Må bare ud med det - jeg bobler simpelthen af begejstring over workshoppen i dag! Hold nu op, hvor var det en super dag med en helt igennem faglig dygtig og gennemført inspirerende instruktør - fed pilatesfys:-) Tror sgu, jeg fandt mit kald både mht. kommende fyskarriere og mine hjertebørn - dans og pilates. Jeg er høj!!!
  • Det var super, Juhuuu
  • Wow - hun kunne noget. Jeg er helt høj. Tak for i dag!
  • Sååå fedt - TAK

 

Har du lyst til at  give mig  din anbefaling bedes du venligst kontakte mig på mail: cr@feetback.dk 

Retur til top

Retur til Foredrag og workshops

 

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

FreDagsTip

YouTube GYM

Livestream GYM

Outdoor GYM

Gys og Gus

Sauna Salus