BODY, MIND & WELLNESS

Event - lørdag d. 11. januar 2020 - UDSOLGT

Et nyt år står for døren og hvor du end kigger hen lokker slankekurer, svedig træning, stram økonomi og vintervejr. 

Du trænger mest af alt til et pusterum. Finde dig selv, re-sette systemet og lade krop og sind få ro til at genfinde energi og balance.
Og det er lige dét, lørdagens BODY, MIND & WELLNESS går ud på. At give indsigt i, hvordan du med enkle teknikker kan arbejde krop og sind i balance igen. Gennem vejrtrækning, led-bevægelse og lymfe-flow, stimulerer du nervesystem og immunforsvar - så du får mere energi og mindre stress i kroppen.
I afslappende atmosfære vil de to erfarne instruktører guide dig gennem skønne kropsøvelser inspireret af Pilates og Yin-yoga. Led bevægelse fra fødder og op gennem ryggen med henblik på at aktivere led væske og lymfe, til de mere groundende og statiske stillinger der arbejder med bindevæv og meridianbaner fra kinesisk medicin. Du erfarer, hvorfor arbejde indefra og ud gør en forskel for dig og dit velbefindende.

crejsa

Instruktører

  • Ejsa
    Selvstændig yogalærer og thaiyogamassør med en holistisk opfattelse af krop-sind-sjæl. Ejsas undervisning udspringer fra hjertet, at finde ind i, og til dig selv. Her hvor du igen kan mærke hvordan det er at være dig i det "nu" der så hurtigt skifter.
    Indehaver af Underground-yoga og thaiyogamassage - soulboheme mala.
  • Charlotte
    Selvstændig fysioterapeut, og træningsinstruktør gennem mere 30 år. Anerkendt for sin holistiske tilgang til krop og sundhed samt evne til at omsætte anatomi og neurologi til praktisk handling.
    Indehaver af FeetBack Fysioklinik - Move Your Mind & Mind Your Moves.

 

PROGRAM d. 11/1-2020

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

FreDagsTip

YouTube GYM

Livestream GYM

Outdoor GYM

Gys og Gus

Sauna Salus