Er Z-Health® noget for dig?

Hvem kan have glæde af Z-Health®?

Z-Health® har vist sin styrke ved at bedre eller helt fjerne kronisk smerte, ved at hele skader hurtigere samt forbedre performance hos selv elite idrætsudøvere.

I Z-Health® bygger alle øvelser på smertefri udførelse. Hvis en bevægelse føles smertefuld er det et signal fra hjernen om at noget skal ændres. Med vejledning, støtte eller isolering af led, moduleres bevægelse så den opfattes mindre kompleks og derved genoprettes de signaler til hjernen som den tidligere har tolket smertefulde. Træningen foregår i et roligt og terapeutisk tempo og forbedrer kroppens effektivitet.
Da Z-Health® er mobilitetstræning  med cirkulerende ledbevægelse samt træning af synsnerven er det en sund og gavnlig træning og selv symptomer fra slidgigt, en skæv ryg, en spændt nakke eller dårlig hofte kan forebygges eller bedres.

For atleter og idrætsudøvere på højt niveau kan træningsøvelserne være med til at optimere performance - i USA benytter båder hæren og mange verdensnavne inden for konkurrenceidrætter træningsformen som en del af deres faste rutiner.

Hos FeetBack kan du træne efter Z-Health® principper på hold hvor teorien forklares. Alle kroppens led arbejdes igennem og der arbejdes med syns og balanceøvelser.
Z-Health® vil dog altid være repræsenteret i både behandlinger såvel som den individuelle træning - her med udgangspunkt i hvad der er brug for i dit forløb.

 

Hør her grundlæggeren af Z-health, Eric Coob, fortælle om den videnskabelige baggrund for dårlig udført træning: "If you can't feel it - you can't move it"

Magasinet I Form bragte i 2009 en artikel om Z-Health med forklaring til nogle enkle, men meget effektive øvelser - find den her

cri_graabold

FeetBack
Genuavej 30
2300 Kbh S
Tlf: 50 57 23 14
info@feetback.dk

Åbningstider
Vejledende:
Mandag 11-17
Tirsdag 8-15
Torsdag 11-17
Fredag 8-15

Tidsbestilling
info@feetback.dk
Tlf: 50 57 23 14
Tlf-tid: kl.12-12.45

Persondata
Samtykke

Referencer anbefaling

Baggrundsstof
- forstå din krop og forstå din behandling
paratviden

FeetBack arbejder med Z-Health, der med udgangspunkt i stimulering af nerveforbindelser mellem hjerne og krop kan optimere kropsfunktion og mindske smerte.

FreDagsTip

YouTube GYM

Livestream GYM

Outdoor GYM

Gys og Gus

Sauna Salus